Câte maşini de lux au fost înmatriculate în România în ultimul an

Autor: Bogdan Alecu Postat la 11 ianuarie 2013 17 afişări

Numărul de maşini noi înmatriculate pe piaţa locală în 2012 a scăzut cu aproape 20%, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), la aproape 66.500 de maşini, cel mai scăzut nivel din ultimii 12 ani.

Numărul de maşini noi înmatriculate pe piaţa locală în 2012 a scăzut cu aproape 20%, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), la aproape 66.500 de maşini, cel mai scăzut nivel din ultimii 12 ani. Topul creşte­rilor a fost susţinut şi în acest an de au­to­mo­bile­le de lux. Printre cele mai exclusiviste se numără două Lam­bor­ghini Aventador noi, una înma­tri­cu­lată în prima jumătate a acestui an, iar a do­ua în luna decembrie, modelul fiind cel mai scump şi cel mai performant din gama constructorului italian, cu un preţ de peste 300.000 de euro.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inmatriculari masini,
Lamborghini
/actualitate/cate-masini-de-lux-au-fost-inmatriculate-in-romania-in-ultimul-an-10453686
10453686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.