Bilete gratuite de o zi la Untold şi Neversea pentru vindecaţii de COVID care donează plasmă

Autor: Vasile Magradean Postat la 14 august 2020 139 afişări

Pacienţii vindecaţi de COVID – 19 care donează plasmă primesc un bilet de o zi la festivalurile Untold şi Neversea de anul viitor.

Bilete gratuite de o zi la Untold şi Neversea pentru vindecaţii de COVID care donează plasmă

Organizatorii celor două festivaluri de muzică, Untold şi Neversea, încurajează pacienţii vindecaţi de COVID-19 să doneze plasmă pentru a salva vieţile celor care sunt în stare critică în secţiile de ATI.

Donarea de plasmă se poate face şi în cadrul caravanei Blood Network care se desfăşoară în mai multe oraşe din România până în 13 septembrie.

„Cei care vor veni să doneze plasmă în centre fixe din ţară vor primi, la alegere, un bilet de o zi la Untold sau Neversea 2021”, anunţă organizatorii.

În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea unui lanţ de supermarketuri câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din ţară.

„Sistemul medical se confruntă în acest moment cu o lipsă acută de sânge, dar şi cu un număr foarte mic al donatorilor de plasmă - foşti pacienţi COVID -19”, au explicat organizatorii celor două festivaluri.

Donarea de plasmă în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică pentru centrele de transfuzii din Bucureşti, Timişoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureş, Braşov, Ploieşti şi Iaşi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
untold,
plasmă,
covid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.