Azi se reiau dezbaterile la OUG 50. Cine va castiga razboiul dintre marile banci si clienti?

Postat la 10 noiembrie 2010 7 afişări

Comisia de Buget, Finante si Banci din Camera Deputatilor va relua astazi, de la ora 14:00, dezbaterile pe OUG 50/2010 privind creditele populatiei, a declarat pentru incont.ro presedintele comisiei, deputatul PSD Viorel Stefan.

Azi se reiau dezbaterile la OUG 50. Cine va castiga razboiul dintre marile banci si clienti?

Potrivit lui Stefan, sunt asteptati la discutii oficiali ai Ministerului Economiei, Ministerului Finantelor Publice, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Departamentului pentru Afaceri Europene, BNR, Asociatiei Romane a Bancilor, Asociatiei de Leasing Bancar, dar si lideri ai clientilor nemultumiti. Balanta pare sa incline pentru moment in favoarea clientilor, dar nu este improbabila o rasturnare de situatie.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
credite,
dobanzi,
ordonanta,
OUG 50,
banci,
clienti
/actualitate/azi-se-reiau-dezbaterile-la-oug-50-cine-va-castiga-razboiul-dintre-marile-banci-si-clienti-7705102
7705102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.