Apple mizează pe vânzările din străinătate pentru a rămâne în top şi fără vizionarul Jobs

Postat la 07 octombrie 2011 17 afişări

Apple a devenit cea mai valoroasă companie tehnologică din lume prin produse care au transformat industria computerelor, wireless şi cea a muzicii, iar acum mizează pe vânzările din străinătate pentru a rămâne în top în lipsa vizionarului Jobs, comentează Bloomberg.

Steve Jobs, fost director general şi cofondator al Apple, a decedat miercuri la vârsta de 56 de ani, în urma unor grave probleme de sănătate. Compania vrea să îşi continue expansiunea pe pieţe precum China, prin vânzările de iPhone şi iPad şi ale versiunilor îmbunătăţite ale acestora, dar şi prin noul serviciu iCloud, care facilitează schimbul de informaţii prin intermediul acestor aparate. Pentru directorul general Tim Cook provocarea va fi dezvoltarea noii generaţii de produse "hot sellers" şi confruntarea cu concurenţa pe pieţe unde Jobs a făcut pionierat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
vanzari,
jobs,
strategie
/actualitate/apple-mizeaza-pe-vanzarile-din-strainatate-pentru-a-ramane-in-top-si-fara-vizionarul-jobs-8844433
8844433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.