Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia: Estimăm o creştere cu 30% a vânzarilor datorată acestei campanii de Black Friday

Autor: Andra Stroe Postat la 11 noiembrie 2022 98 afişări

Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia: Estimăm o creştere cu 30% a vânzarilor datorată acestei campanii de Black Friday

Eturia, unul dintre principalii jucători din industria locală a turismului, anunţă că în oferta de Black Friday din acest an va include 80 de pachete de vacanţă care acoperă toate continentele şi regiunile: Caraibe, Oceania, Asia, Africa, SUA si Europa, reducerile ajungând până la 600 euro/pachet/persoană. Din rândul ţărilor incluse în campanie fac parte şi ţări care în timpul pandemiei au fost complet închise, cum ar fi: Filipine, Malaezia sau Singapore.

„Dinamica acestui an este cu mult diferită faţă de cea din 2021, iar dorinţa de explorare a turistului român ne determină să estimăm o creştere cu 30% a vânzarilor datorată acestei campanii de Black Friday”, a spus Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia, într-un comunicat de presă.

“Reducerile Black Friday de până la 600 euro/pachet reprezintă doar unul dintre avantajele achiziţiei unui pachet de vacanţă.

Potrivit ei, în paralel cu reducerile aplicate, compania a introdus şi o politică a intervalelor de călătorie mai flexibilă, pachetele prelungindu-se până în august 2023, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă şi a vacanţelor celor mici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
reduceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.