Octavian Radu catre angajati: "Nu pot sa va ascund tristetea pe care am acumulat-o in 18 luni de criza"

Postat la 29 mai 2010 34 afişări

"Nu pot sa va ascund tristetea pe care am acumulat-o in 18 luni de criza".

Astfel incepe e-mailul trimis de seful grupului RTC, Octavian Radu, angajatilor lantului de magazine Diverta, companie care a anuntat vienri intrarea in insolventa. Conform acestuia, motivul esecului l-a reprezentat "graba" cu care s-a dezvoltat compania.

"'Reorganizarea judiciara' prin care trece Diverta acum nu este de fapt decat o etapa, neplacuta, dar necesara, pe calea redobandirii competitivitatii si a viabilitatii conceptului Diverta". Astfel incearca sa isi incurajeze Octavian Radu in finalul scrisorii adresate angajatilor.

Cititi e-mailul integral pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Octavian Radu,
Diverta,
email,
insolventa
/actualitate/afaceri/octavian-radu-catre-angajati-nu-pot-sa-va-ascund-tristetea-pe-care-am-acumulat-o-in-18-luni-de-criza-6202612
6202612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.