Ministerul Agriculturii: Jumatate din vinuri sunt „golanii puse in raft”

Postat la 31 martie 2010 73 afişări

Aproape 50% din cantitatea de vin vanduta la magazine nu este de fapt vin. Ministerul Agriculturii ne sfatuieste sa fim atenti la eticheta, la ambalaj si la pret.

Jumatate din vinurile comercializate pe piata romaneasca, in special cele foarte ieftine, sunt falsuri, a avertizat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.

"Ele sunt vandute la preturi foarte mici, de 3-5 lei sticla de plastic de doi litri, sub denumirea de bautura fermentata linistit. De fapt sunt niste falsuri, dar pe timp de criza omul este tentat sa cumpere, neglijand problema calitatii. Se folosesc in general de diminutive, cum ar fi Muscatel sau Crasmarita, dar intalnim si Cetera", a declarat Radulescu, intrebat de Gandul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ministerul-agriculturii-jumatate-din-vinuri-sunt-golanii-puse-in-raft-5790433
5790433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.