Cum sa castigi cat mai mult ca executiv: Dai afara cat mai multi angajati

Postat la 03 septembrie 2010 11 afişări

Executivii celor 50 de firme care au dat afara cei mai multi angajati de la inceperea crizei economice pana acum au castigat cu 42% mai mult decat castiga in medie un executiv dintr-o companie listata la bursa de la New York, arata un studiu citat de MarketWatch.

Institute for Policy Studies a aflat ca executivii care conduc companii care au concediat puternic au inregistrat in 2009 venituri de aproape 12 milioane de dolari, peste media de 8,5 milioane dolari inregistrata de executivii din companiile aflate in indicele S&P 500. Studiul arata ca 72% dintre concedierile anuntate au venit in momente in care companiile au raportat rezultate financiare pozitive.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
,
executiv,
angajati,
concediari
/actualitate/afaceri/cum-sa-castigi-cat-mai-mult-ca-executiv-dai-afara-cat-mai-multi-angajati-7097568
7097568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.