ACCIDENT de autocar în Ungaria: 22 de răniţi, între care trei români

Postat la 08 februarie 2014 38 afişări

Cel puţin 22 de pasageri, dintre care trei români au fost răniţi la bordul unui autocar înmatriculat în România, care a ieşit de pe autostrada M6 în apropiere de Mohacs, în sudul Ungariei, vineri seara, a anunţat un purtător de cuvânt al autorităţii pentru gestionarea dezastrelor.

ACCIDENT de autocar în Ungaria: 22 de răniţi, între care trei români

Autocarul în care se aflau 26 de pasageri este înmatriculat în judeţul Harghita şi plecase vineri de la Băile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) urmând să facă un control la sediul firmei operatoare, informează Ministerul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a cerut unei echipe de experţi de la ISCTR Arad şi Timişoara să meargă de urgenţă la locul unde s-a produs accidentul.

"Autobuzul implicat în accident are capacitatea de 49 de locuri, an de fabricaţie 1998 şi este clasificat la o stea. Firma operatoare are din anul 2011 licenţă de transport persoane, iar şoferul care se afla la volan este deţinător al unui certificat profesional pentru transportul rutier de persoane, valabil până la data de 15.09.2015", a precizat Ministerul Transporturilor.

Mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/accident-de-autocar-in-ungaria-22-de-raniti-intre-care-trei-romani-12043819
12043819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.