Ziarul Financiar prezinta „Cei mai importanti 1.000 oameni din business” in 2010

Postat la 27 octombrie 2010 34 afişări

Ziarul Financiar lanseaza joi, 28 octombrie, anuarul Who’s Who in Business Romania 2010 - Cei mai importanti 1.000 oameni din business, o selectie a managerilor care au condus cele mai mari afaceri din Romania in cel de-al doilea an de criza si care vor influenta iesirea in business-ul mondial a companiilor autohtone.

Cei 1.000 de oameni din business inclusi in a treia editie a anuarului sunt executivi de top si proprietari de companii, dar si experti si consultanti. Provin din 22 de sectoare economice, de la servicii financiare, energie, auto si constructii & real estate, la bunuri de la larg consum, farma & sanatate si turism. Ocupa functii de top manageri ai primelor trei companii din fiecare industrie, dar sunt si oameni valorosi din middle-management care contribuie prin strategiile lor la succesul afacerii. Cu totii sunt recunoscuti in domeniul de activitate in care activeaza pentru excelenta in business, eficienta si leadership.

"Consiliul Investitorilor Straini din Romania a inscris printre masurile de relansare a economiei propuse in aceasta toamna ideea ca guvernul sa lucreze cu un corp consultativ de 1.000 de oameni de business. A treia editie a Anuarului Who's Who in Business Romania editat de Ziarul Financiar ii este de acum la indemana. Aici sunt cei 1.000 de oameni de business, cei mai importanti in domeniul lor de activitate, care pot prin experienta, educatia si expertiza lor sa sfatuiasca guvernul", spune Sorin Paslaru, redactor-sef al Ziarului Financiar.

Grupate pe sectoare economice, profilurile din Who's Who in Business Romania 2010 evidentiaza cine sunt, ce facultati au absolvit si care a fost drumul profesional al celor selectati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ziarul Financiar,
oameni,
business,
anuar
/actualitate/ziarul-financiar-prezinta-cei-mai-importanti-1-000-oameni-din-business-in-2010-7583659
7583659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.