Whiteland Logistics s-a relocat intr-un depozit nou la Timisoara

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2013 436 afişări

Compania de servicii integrate de logistică Whiteland Logistics şi-a mărit capacitatea de depozitare şi şi-a mutat depozitul din Timişoare într-o locaţie mai mare din localitatea Ghiroda.

 Whiteland Logistics s-a relocat intr-un depozit nou la Timisoara

Noul depozit Whiteland Logistics de clasa A are o suprafata totala de 1700 m2 din care 1120 m2 la temperatura de refrigerare si 580 m2 la temperatura ambientala. Depozitul dispune de rampe de incarcare/descarcare pentru camioane si van-uri. Aceasta schimbare a depozitului face parte din strategia Whiteland Logistics de dezvoltare a

operatiunilor logistice pe partea de vest a tarii, de optimizare a timpilor de livrare pentru distributia in zona respectiva si de asemenea de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele care sosesc din afara tarii. Whiteland Logistics este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara.

Whiteland Logistics ofera servicii integrate de logistica: transport international si national,warehousing, distributie atat la nivel national cat si european, precum si servicii cu valoare

adaugata (etichetari, coimpachetari, etc). Compania a avut o cifra de afaceri de 6,9 mil euro in 2012. Incepand din iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/whiteland-logistics-s-a-relocat-intr-un-depozit-nou-la-timisoara-11424788
11424788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.