Voyo.ro lansează sistemul de abonament

Postat la 27 decembrie 2011 22 afişări

Voyo.ro lansează sistemul de abonament, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la peste 300 de titluri, produse variate, aventură, thriller, dragoste, sport, dar şi show-uri spectaculoase, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Moş Crăciun a scos anul acesta din tolba sa un cadou se zile mari. Voyo.ro are o ofertă de nerefuzat: din 22 decembrie, cel mai tare magazin de entertainment online din România, a lansat sistemul de abonament.

Unic pe piaţa din România, abonamentul voyo.ro le deschide utilizatorilor săi calea spre un număr foarte mare de titluri şi o gamă largă de produse. Cei care îşi fac abonament pe voyo.ro vor avea acces la tot ce le pofteşte inima: aproape 300 de filme, seriale, emisiuni, show-uri, transmisiuni sportive în direct şi exclusive, cu doar 3 euro + TVA pe lună.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Voyo.ro,
abonament,
show-uri
/actualitate/voyo-ro-lanseaza-sistemul-de-abonament-9102202
9102202
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.