Vosganian: Integrarea României în zona euro este întotdeauna la şase ani faţă de momentul vorbirii

Postat la 09 mai 2013 37 afişări

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, apreciază că obiectivul aderării României la zona euro este întotdeauna la o distanţă de şase ani faţă de momentul vorbirii, fiind totuşi bine că există acest deziderat, întrucât se creează şi o disciplină.

Vosganian: Integrarea României în zona euro este întotdeauna la şase ani faţă de momentul vorbirii

 "Uite ce cred eu în legătură cu euro. Mi-aduc aminte că am văzut un film american în care până la urmă a câştigat un cal care nu era la fel de zdravăn ca ceilalţi. Care era explicaţia? Unul dintre copii a aflat că acelui cal îi plac hamsiile. Şi atunci s-a dus într-un loc la capăt şi i-a agitat o hamsie şi calul a zbughit-o şi a câştigat cursa. Ei bine, pentru noi intrarea în euro e ca hamsia din cursa aceea", a spus ministrul de resort, întrebat pe această temă într-o conferinţă de presă.

El a precizat că este foarte bine să ne păstrăm această ţintă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-integrarea-romaniei-in-zona-euro-este-intotdeauna-la-sase-ani-fata-de-momentul-vorbirii-10867433
10867433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.