Vola.ro a depăşit pragul de 30.000 de bilete vândute într-o lună

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 iunie 2018 101 afişări

În luna mai 2018, Vola.ro a înregistrat 32.251 bilete de avion vândute, fiind pentru prima dată când se depăşeşte pragul lunar de 30.000 de bilete. Valoarea totală a acestor bilete este de 5,3 milioane de euro, rezultând un preţ mediu / bilet de aproximativ 165 euro.

Vola.ro a depăşit pragul de 30.000 de bilete vândute într-o lună

Numărul lunar de bilete de avion vândute a variat în 2018 între 26.000 şi 29.879. Acesta depinde de dinamica şi specificul lunii calendaristice. Spre exemplu, luna ianuarie a înregistrat un record de vânzări, fiind luna cu cele mai multe promoţii de la companiile aeriene. Lunile Martie, Aprilie, din nou înregistrează creşteri datorită apropierii de sezonul de vară. 

În anul 2017 Vola.ro a vândut, în medie, 25.360 de bilete de avion în fiecare lună. 

Cel mai ieftin bilet vândut în luna mai a costat 6 euro şi a fost un bilet low cost pe ruta Bucureşti – Bruxelles.  Cel mai scump bilet vândut în luna mai a costat 1770 euro şi a fost un bilet cu destinaţia Cuzco, Peru.

Dintre destinaţiile externe preferate de români, acestea sunt: Londra, Milano, Roma, Barcelona, Atena, Bruxelles, Paris şi Madrid. 

Dintre destinaţiile îndepărtate sau exotice, cele mai multe bilete au fost pentru destinaţii precum Cancun, Havana, New Delhi, Manila şi Mauritius.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.