Viorica Dăncilă, interviu pentru Bloomberg: Nu dorim să oferim motive pentru posibile sancţiuni

Postat la 14 iunie 2019 26 afişări

La mai puţin de o lună după ce Liviu Dragnea, cel mai puternic politician din România a fost închis pentru corupţie, prim-ministrul Viorica Dăncilă încearcă să repare daunele făcute de fostul ei aliat în ceea ce priveşte relaţiile cu Uniunea Europeană, relatează Bloomberg.

Viorica Dăncilă, interviu pentru Bloomberg: Nu dorim să oferim motive pentru posibile sancţiuni

România se afla pe punctul de a urma Ungaria şi Polonia în viziunea negativă a Uniunii Europene, oficialii de la Bruxelles acuzând politicienii români că nu respectă principiile democraţiei. În contextul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, Viorica Dăncilă consideră că este timpul pentru o reapropiere de Uniunea Europeană.

„Am reluat dialogul constructiv cu oficialii de la Bruxelles- nu dorim să oferim motive pentru posibile sancţiuni. Consider că pericolul declanşării Articolului 7 în cazul României a trecut”, a declarat Viorica Dăncilă, cu referire la mecanismul de sancţionare al Uniunii Europene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bloomberg,
refuz,
motive,
posibilitate,
sanctiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.