Venezuela: Guvernul acuză opoziţia şi presa că încearcă să destabilizeze ţara

Postat la 04 ianuarie 2013 16 afişări

Guvernul venezulean a denunţat joi "manipulări" din partea opoziţiei şi un "război psihologic" care vizează, în opinia sa, să "destabilizeze" ţara, în timp ce preşedintele Hugo Chavez luptă împotriva unei "grave infecţii pulmonare", în urma unei operaţii de cancer, la 11 decembrie.

Principalele două figuri ale regimului lui Hugo Chavez, preşedintele Adunării Naţionale Diosdado Cabello şi vicepreşedintele Nicolas Maduro, au reapărut joi la Caracas, după ce l-au întâlnit pe preşedintele venezuelean în Cuba.

Maduro a acuzat opoziţia, în faţa camerelor televiziunii oficiale VTV, că încearcă să submineze încrederea populaţiei prin intermediul unor "minciuni şi manipulări".

Ministrul Informaţiilor Ernesto Villegas a citit, la scurt timp după aceea, un comunicat guvernamental în care "avertizează poporul venezuelean cu privire la războiul psihologic pe care reţeaua mediatică transnaţională l-a declanşat în legătură cu subiectul sănătăţii şefului statului, cu scopul ultim al destabilizării" Venezuelei şi stopării "revoluţiei socialiste", dragă preşedintelui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Venezuela,
Guvern,
opoziţia
/actualitate/venezuela-guvernul-acuza-opozitia-si-presa-ca-incearca-sa-destabilizeze-tara-10427183
10427183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.