Valentin Tuca pleacă de la Aon din vara anului 2015

Autor: Ioana Matei Postat la 08 decembrie 2014 229 afişări

Valentin Tuca, directorul general pentru operatiunile companiei de brokeraj de asigurari Aon in Europa de Sud Est si Romania, va parasi compania la data de 1 iunie 2015, potrivit unui anunt facut de reprezentantii companiei.

Valentin Tuca pleacă de la Aon din vara anului 2015

Adriana Grecu, care in prezent detine functia de chief broking officer (CBO)  este desemnata CEO interimar si nou director director general al Aon Romania.

Tuca spune ca, in ultimii cativa ani Aon si-a consolidat operatiunile in toata zona Europei de Sud Est, mentinandu-si pozitia fruntasa in industria brokerajului de asigurari.  Aon Romania a parcurs un proces complex de restructurare si reorganizare, evoluand de la un intermediar in asigurari traditional cu o pondere a afacerilor provenita din asigurarile auto, spre un broker de asigurari modern, cu servicii fundamentate pe consultanta si preponderenta a venitutilor din asigurarile non-auto.

“Sunt in mod special mandru de echipa de profesionisti pe care o las in urma, probabil una dintre cele mai bune din industria locala de profil. Nivelul inalt de dedicatie profesionala cat si dorinta lor de a reusi sunt argumente solide pentru mine sa cred ca, sub un leadership potrivit, Aon Romania va reusi sa fructifice din plin investitiile facute, sa-si consolideze eficienta operationala mentinand o crestere constanta a volumului de business,  nu in cele din urma tinand seama de calitatea serviciilor oferite clientilor. “

Compania a intermediat anul trecut prime de 95 milioane de lei, respectiv o cotă de piaţă de circa 2,5%, potrivit datelor Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valentin-tuca-pleaca-de-la-aon-din-vara-anului-2015-13708080
13708080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.