Udrea vrea să acceseze fonduri UE pentru a cultiva pomi fructiferi şi vrea să ia teren şi în arendă

Postat la 28 noiembrie 2013 33 afişări

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a antamat cumpărarea a 80 de teren arabil în judeţele Călăraşi şi Giurgiu la un preţ variind între 1.500 de euro pe hectar şi 3.800 de euro pe hectar, ea arătând că vrea să cultive pomi fructiferi, după ce va accesa fonduri europene.

Udrea vrea să acceseze fonduri UE pentru a cultiva pomi fructiferi şi vrea să ia teren şi în arendă

Udrea a arătat că a cumpărat suprafeţe mici, de câte 1-2 hectare, şi, cumulat, a ajuns la 80 de hectare, ea menţionând că a vrut să cumpere şi în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi, dar acolo preţurile "au sărit" de la achiziţionarea terenului de către Ioana Băsescu.

"Sunt terenuri pe care le-am antamat pentru că proprietarii trebuie să facă actele, în Călăraşi şi Giurgiu. Sunt suprafeţe mici, de un hectare, două hectare, cumulat fac 80 de hectare. Intenţia mea este de a strânge o suprafaţă mai mare de teren, ca să fie rentabil, însemnând câteva sute de hectare. Cumpărate în suprafeţe mici, e mai ieftin, diferenţa fiind de la 1.500 de euro pe hectar la 5.000 de euro pe hectar, în funcţie de suprafaţa comasată şi de locul aflat", a explicat Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-vrea-sa-acceseze-fonduri-ue-pentru-a-cultiva-pomi-fructiferi-si-vrea-sa-ia-teren-si-in-arenda-11728290
11728290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.