Tudor Chirilă: ”Preşedintele în exerciţiu al României s-a dovedit un ticălos fără scrupule”

Postat la 10 iunie 2022 55886 afişări

Tudor Chirilă: ”Preşedintele în exerciţiu al României s-a dovedit un ticălos fără scrupule”

Actorul şi muzicianul Tudor Chirilă îl critică dur pe preşedintele României, Klaus Iohannis, despre care spune că este un ”ticălos fără scrupule”. 

Într-un mesaj postat pe blogul personal, Chirilă se arată extrem de nemulţumit de faptul că ”la cinci ani de la protestele din Piaţa Victoriei şi la patru ani de la protestele din 10 august suntem într-o situaţie mai nasoală decât atunci”.

Artistul spune că ”măcelărirea legilor justiţiei” nu s-a reparat nici acum, iar Klaus Iohannis - care a câştigat mandatele de preşedinte al ţării printr-un mesaj anti PSD - s-a dovedit a fi acum ”un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL”.

”Măcelărirea legilor justiţiei, trâmbiţată de toate partidele din opoziţie (care s-au folosit de protestele din 2017), nu s-a reparat. Desfiinţarea secţiei speciale s-a făcut de mântuială fără respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia. Pensiile speciale au crescut în unele cazuri, nici gând să se procedeze la eradicarea acestei anomalii discriminatorii, iar preşedintele în exerciţiu al României care a fost votat de un număr mare de români ca alternativă la PSD şi pentru că şi-a construit discusul electoral pe critica constantă a PSD, s-a dovedit un ticălos fără scrupule care nu a avut niciun fel de problemă să gireze refacerea USL şi să instaleze din partea PNL premieri marionete, cozi de topor, dispensabili când şi-au îndeplinit misiunea” - scrie Tudor Chirilă pe blog.

El explică şi motivul pentru care PNL-ul lui Klaus Iohannis s-a împrietenit oficial cu PSD-ul lui Marcel Ciolacu: miliardele de euro venite prin PNRR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dovedire,
exercitiu,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.