Tentativă de jaf la o agenţie bancară din Capitală: O persoană a intrat cu un pistol cu bile în bancă - VIDEO

Postat la 07 iunie 2016 350 afişări

O persoană a intrat într-o agenţie agenţie BRD din Sectorul 3 al Capitalei, înarmată cu un pistol cu bile, reuşind să fugă după ce angajaţii băncii au acţionat butonul de panică, anunţă Poliţia Capitalei.

Poliţiştii caută o persoană care a intrat înarmată cu un pistol cu bile într-o agenţie BRD din Sectorul 3 al Capitalei. Autorul, rămas necunoscut până la momentul transmiterii ştirii, a fugit după ce angajaţii băncii au acţionat butonul de panică, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, nu s-au sustras bunuri şi nu există victime, la faţa locului deplasându-se poliţişti pentru a face cercetări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tentativa-de-jaf-la-o-agentie-bancara-din-capitala-o-persoana-a-intrat-cu-un-pistol-cu-bile-in-banca-video-15444561
15444561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.