Stewardesele acestei companii aeriane sunt aduse la munca cu maşini de lux, primesc locuinţe gratuite şi au multe alte avantaje neobişnuite - GALERIE FOTO

Postat la 30 decembrie 2016 1569 afişări

5. Transport asigurat către/ de la muncă

Membrii echipajul sunt aşteptaţi la uşă de o maşină privată şi conduşi la locul de muncă sau spre casă. Cu siguranţă maşina este folosită pentru mai mulţi angajaţi, dar, chiar şi aşa, este un avantaj mare de care beneficiază membrii echipajului. Şi, cunoscând standardele Emirates Airlines, putem fi siguri că vehiculele de transport ale angajaţilor se situează, de asemenea, undeva în spectrul de opulenţă.

4. Un veritabil calendar de sarcină

Deşi sună puţin ciudat, în primii trei ani de muncă însoţitoarele de zbor trebuie să părăsească compania dacă rămân gravide. Asta pentru că Emirates investeşte circa 27.000 de dolari pentru a recruta şi instrui fiecare membru al echipajului. De asemenea, au foarte puţină muncă la sol pentru a oferi femeilor gravide şi nici nu le pot permite să zboare. Dupa trei ani, femeile îşi pot lua concediu de maternitate plătit. Dar, pentru începătoare, această politică este un mare stimulent pentru a avea grijă să nu rămână gravide.

3. Un program de formare foarte dur

Membrii echipajului Emirates Airlines nu vor avea niciodată o zi nepregătită la locul de muncă, nici măcar în prima zi. În timpul cursului intensiv de şapte săptămâni din Dubai, elevii învaţă tot ce trebuie să ştie despre companie: aeronavă, procedurile de siguranţă, dar şi cursuri de uniforme şi machiaj. Programul riguros trebuie să cuprindă toate caracteristicile următoare şi mai mult: simulator de mişcare completă de zbor de toate tipurile de aeronave, primul ajutor, fitness şi nutriţie, stingerea incendiilor, toaletare, customer service, evacuări simulate într-o piscină reală (complet îmbrăcate), cumpărături duty-free şi fluenţă culturală. Bineînţeles, pe lângă servirea de  produse alimentare şi role play. Şi toate acestea au loc într-o clădire care arată ca un avion!

2. Program flexibil

Compania pare a fi surprinzator de permisivă cu privire la destinaţiile dorite de angajaţi, atâta timp cât îşi fac treaba foarte bine. Deci, nu numai că aceşti oameni ajung în multe locuri din lume, ci pot şi să aleagă, în general, cursele pe care vor zbura. Cu acest tip de flexibilitate, vor putea vizita, în cel mai scurt timp, cele mai multe ţări de pe planetă.Trebuie ştiut, însă, că Emirates Airlines nu zboară către ţări precum Cambodgia sau Mongolia. 

1.Beneficiile extra-salariale

Şi, în sfârşit, un element de bază în orice loc de muncă - beneficiile extra. Înafară de diversele tipuri de asigurări şi casa deja mobilată despre care am vorbit deja, există mult mai multe.

 În primul rând, însoţitorii de zbor beneficiază de o plată lunară fixă în numerar, salariul de bază, care este duty-free. De asemenea, primesc minimum 30 de zile de concediu plătit anual, precum şi un bilet gratuit pe an în ţara lor de origine. Mai primesc (în plus faţă de cartela FACE) 50% reduceri la diverse restaurante locale şi cluburi de sănătate. Există taxe reduse de intrare în mii de cluburi din întreaga lume, şi, bineînţeles, „alocaţie profesională”  (pentru lucruri cum ar fi parul si unghiile), de care am menţionat mai înainte. Cu toate că Emirates plătesc în numerar mai puţin decât alte alte linii aeriene concurente, oferă numeroase avantaje, mai ales pentru persoanele care iubesc aventura şi călătoriile.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zbor,
emirates,
avantaje,
dubai,
companie,
refuz
/actualitate/stewardesele-acestei-companii-aeriane-sunt-aduse-la-munca-cu-masini-de-lux-primesc-locuinte-gratuite-si-au-multe-alte-avantaje-neobisnuite-galerie-foto-16043701
16043701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.