Stewardesele acestei companii aeriane sunt aduse la munca cu maşini de lux, primesc locuinţe gratuite şi au multe alte avantaje neobişnuite - GALERIE FOTO

Postat la 30 decembrie 2016 1569 afişări

8. Un stil de viaţă aerian

E nevoie de un anumit fel de persoană pentru a aprecia acest stil de viaţă, o persoană pentru care a călători este cel mai mare câştig al meseriei. Aceşti cetăţeni globali sunt „pe drum" aproximativ o jumătate de lună, astfel că au oportunitatea (mai multe oportunităţi decât oricine altcineva din lume) de a vedea toate cele patru colţuri ale globului. Un exemplu de registru lunar pentru un membru al echipajului Emirates este, după cum urmează: China, Germania, Italia, Pakistan, Elveţia, Austria, Iordania. Dacă toate acestea le pot vedea într-o lună, imaginaţi-vă câte pot vedea într-un an!

7. Prieteni din toată lumea

Emirates Airlines angajează persoane din 130 de ţări din întreaga lume şi face un mare efort pentru a crea o comunitate a angajaţilor în Dubai, unde aceştia pot socializa. Începătorii simt că pot avea sprijin, prieteni şi oameni cărora să se adreseze în cazul care au nevoie de ceva.

De asemenea, ajung să cunoască oameni din culturi diferite pe care nu i-ar fi putut întâlnit altfel. Învaţă despre obiceiuri, produse alimentare, limbă şi de cele mai multe ori îşi vizitează într-o zi unul dintre prietenii făcuţi acolo. Lecţiile de viaţă primite de la  oameni cu medii foarte diferite de cele în care trăieşti sunt foarte preţioase.

6. Un mediu de lucru select

Chiar dacă nu membrii echipajului sunt cei care se bucură de zbor, ei lucrează, totuşi,  într-un avion de lux. Chiar şi partea retrasă a avionului, destinată echipajului pentru a se odihni, reprezintă un mediu şic. Încăperile beneficiază de emisii reduse de iluminare, culcuşuri moi şi intimitate, deoarece unele dintre zborurile lor pot fi chinuitor de lung (Emirates a bătut recordul pentru cel mai  lung zbor continuu din lume- de 8.823 mile, de la Dubai la Auckland, care durează 17 ore şi 15 minute).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zbor,
emirates,
avantaje,
dubai,
companie,
refuz
/actualitate/stewardesele-acestei-companii-aeriane-sunt-aduse-la-munca-cu-masini-de-lux-primesc-locuinte-gratuite-si-au-multe-alte-avantaje-neobisnuite-galerie-foto-16043701
16043701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.