Singapore, în stare de şoc în urma unor revolte violente - FOTO

Postat la 09 decembrie 2013 65 afişări

Revolte violente au opus, în noaptea de duminică spre luni, la Singapore, sute de lucrători străini şi poliţia, şocând oraşul-stat, în mod normal foarte civilizat, care afişa o imagine multietnică foarte bună.

Singapore, în stare de şoc în urma unor revolte violente - FOTO

 Optsprezece persoane au fost rănite şi mai multe maşini de poliţie au fost arse în primele violenţe de acest gen din 1969, trezind amintirea revoltelor rasiste care au zguduit atunci Singapore.

Potrivit poliţiei, revoltele au avut loc după moartea unui indian, lovit de un autobuz în cartierul "Little India" ("Mica Indie"), unde muncitorii în construcţii de pe subcontinentul indian se reunesc duminica pentru a profita de ziua de odihnă, abuzând de multe ori de alcool.

Aproximativ 400 de persoane au atacat autobuzul incriminat, precum şi maşini ale poliţiei. Zece poliţişti se numără printre răniţi, potrivit forţelor de ordine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/singapore-in-stare-de-soc-in-urma-unor-revolte-violente-foto-11749371
11749371
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.