Ryanair a anunţat o nouă vânzare promoţională. Ce reduceri la tarifele de zbor oferă operatorul low-cost

Autor: Ioana Matei Postat la 08 ianuarie 2018 475 afişări

Ryanair a anunţat o nouă vânzare promoţională. Ce reduceri la tarifele de zbor oferă operatorul low-cost

Compania aeriană low-cost Ryanair  a lansat astăzi, 8 ianuarie, o vânzare promoţională masivă de ianuarie, cu până la 20% reducere pentru peste 500.000 de locuri, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Promoţia este  disponibilă pentru călătoriile din perioada 9 - 31 ianuarie, iar locurile pot fi rezervate pe pagina web Ryanair.com începând din acest moment şi până la mijlocul nopţii, miercuri, 10 ianuarie.

 “2018 este aici şi cum altfel să învingi depresia de iarnă decât cu o escapadă de An Nou. Am lansat o vânzare promoţională masivă de locuri cu până la 20% reducere pe mai mult de 500,000 de locuri pentru călătorii în ianuarie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopţii (24:00), Miercuri, 10 ianuarie, aşadar invităm clienţii să se grăbească şi să acceseze Ryanair.com pentru rezervărea următoarei vacanţe la tarif redus.”, spune Robin Kiely, Ryanair, şeful departamentului de Comunicare al Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzare,
cost,
anunt,
avion,
operator,
reduceri,
tarife,
locuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.