Producătorul asiatic Karbonn Mobiles intră pe piaţa românească prin eMAG şi Flanco

Postat la 17 iunie 2014 47 afişări

Karbonn Mobiles, producătorul asiatic cu cea mai mare creştere pe segmentul de smartphone din India, se lansează pe piaţa românească, unde va începe comercializarea a patru modele de smartphone şi a unui feature phone.

Producătorul asiatic Karbonn Mobiles intră pe piaţa românească prin eMAG şi Flanco

"România este deja renumită ca fiind prima din Europa în privinţa vitezei la internet. De aceea am ales să lansăm produsele noastre mai întâi aici şi abia apoi în alte ţări europene. Ne-am propus ca anul acesta să atingem o cotă de piaţă la nivel internaţional de 15% faţă de 10 % anul trecut, iar creşterea va veni cu siguranţă din încrederea pe care produsele noastre o vor primi pe aceste noi pieţe", declară Sudhir Hasija, preşedintele Karbonn Mobiles.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorul-asiatic-karbonn-mobiles-intra-pe-piata-romaneasca-prin-emag-si-flanco-12773754
12773754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.