Primul incubator de jocuri video din România lansează jocul românesc Link Twin

Autor: Florin Casota Postat la 10 februarie 2017 112 afişări

Primul incubator de jocuri video din România lansează jocul românesc Link Twin

Carbon, primul incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming, anunţă lansarea versiunii premium a jocului Link Twin. Jocul este disponibil începând de astăzi, la nivel global, în Apple App Store şi Google Play Store, la preţul de 1,99$.

După ce jocul a beneficiat de un soft launch, Link Twin revine, în varianta premium, cu o experienţă de joc îmbunătăţită, pe parcursul a 100 de niveluri împărţite  în 5 capitole.

Jocul explorează, de-a lungul celor 5 capitole şi 100 de nivele, legătura inexplicabilă dintre două personaje misterioase, legătură care se dezvăluie pe măsură ce acestea explorează o lume înşelătoare, plină de peisaje fantastice.

„Ne bucurăm că am reuşit să aducem experienţa unui puzzle premium produs în România utilizatorilor de pe întreg globul. Pe lângă mândria primului proiect sub amprenta Carbon care beneficiază de o lansare la nivel global, considerăm că Link Twin este o bună afirmare a poziţiei industriei de gaming româneşti şi sperăm să vedem, în viitorul apropiat, cât mai multe sudiouri independente româneşti care să facă astfel de paşi”, a declarat Cătălin Butnariu, General Manager Carbon.

Link Twin a obţinut, luna trecută, locul II la competiţia Pocket Gamer, competiţie dedicată proiectelor indie ce are loc la Londra. Jocul este un produs de studioul Lorraine si publicat de Carbon.

Mai multe despre Carbon puteţi citi aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.