Predoiu: Afacerişti competenţi se confruntă cu practici agresive ale fiscului

Postat la 29 noiembrie 2012 14 afişări

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă, într-un interviu pentru AFP, că afacerişti autohtoni competenţi se confruntă cu practici agresive ale Fiscului, care, deşi ar trebui să se ocupe cu adevărata evaziune, hărţuieşte contribuabilii mici şi mijlocii.

"Oamenii de afaceri autohtoni, competenţi, care operează exclusiv pe piaţa românească, se confruntă cu dificultăţi de tot felul, de la practici agresive ale Fiscului, care nu are curaj să se ia de piept cu adevărata evaziune fiscală, în schimb hărţuieşte contribuabilii mici şi mijlocii, până la incoerenţa factorilor politici locali, subiectivismul politic în alocarea contractelor cu administraţia, donaţiile politice de tot felul, legile proaste, întârzieri în plata facturilor de către autorităţile locale", declară, pentru AFP, Predoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Predoiu,
Afacerişti,
fis
/actualitate/predoiu-afaceristi-competenti-se-confrunta-cu-practici-agresive-ale-fiscului-10357087
10357087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.