Ponta anunţă o taxă pentru şoferii care vor circula între Piteşti şi Constanţa: Eu vă zic adevărul...

Postat la 22 august 2013 35 afişări

Şoferii care vor circula pe autostradă între Piteşti şi Constanţa vor fi obligaţi să achite o taxă, iar din banii astfel colectaţi vor fi acoperite costurile de modernizare a centurii de sud a Capitalei, reiese din declaraţiile premierului Victor Ponta.

Ponta anunţă o taxă pentru şoferii care vor circula între Piteşti şi Constanţa: Eu vă zic adevărul...

"Să vă dau şi vestea proastă: centura sud se face, dar nu se face din banii noştri şi va fi practic cu taxă, adică va fi de la Piteşti până la Constanţa. Eu vă zic adevărul, că după aia o să spuneţi cum e cu taxa. Nu va fi mare taxa, dar...Deci, Piteşti-Constanţa, intri la Piteşti şi te dai jos la Constanţa de pe autostradă, dar va fi cu taxă", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura de sud a Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-anunta-o-taxa-pentru-soferii-care-vor-circula-intre-pitesti-si-constanta-eu-va-zic-adevarul-11266808
11266808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.