Un deputat vrea sa transforme in realitate dorintele lui Ion Creanga

Postat la 17 martie 2010 62 afişări

"Sa dea Dumnezeu tot anul sa fie sarbatori si numai o zi de lucru, si atunci sa fie praznic si nunta", scria Ion Creanga in "Amintiri din copilarie", fara sa stie ca vorbele sale ii vor inspira pe alesii neamului o suta de ani mai tarziu.

Dupa ce, in 2008, parlamentarii au facut front comun si au legiferat statul acasa de Rusalii , in 2010 un deputat PDL merge mai departe si propune inca doua zile nelucratoare: o Zi nationala de rugaciune si o Zi a romanilor de pretutindeni.

Deputatul PDL Mircea Lubanovici a anuntat, miercuri, ca va depune la Parlament doua proiecte de lege, care sa instituie Ziua nationala de rugaciune si, respectiv, Ziua romanilor de pretutindeni, ambele nelucratoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/un-deputat-vrea-sa-transforme-in-realitate-dorintele-lui-ion-creanga-5753920
5753920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.