Udrea: Nu se pune problema sa fiu colega de guvern cu Antonescu, ar trebui sa vina zilnic la serviciu

Postat la 06 mai 2010 10 afişări

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca nu ar putea fi colega de guvern cu liderul PNL Crin Antonescu pentru ca, "din complicitate", acesta ar trebui sa vina zilnic la serviciu, lucru care ii este "complet strain" si ar trebui sa se trezeasca devreme.

Intr-o postare intitulata "De ce nu ar putea fi Crin Antonescu «complice» cu mine in guvern?", Udrea precizeaza ca "nu se pune problema" ca vreodata sa fie colega de guvern cu Crin Antonescu.

"Inainte de toate, fiindca «din complicitate» ar trebui sa vina in fiecare zi la serviciu, lucru complet strain lui Crin Antonescu, parlamentar de zeci de ani la fara - frecventa. Mai mult, ar trebui sa se trezeasca la 7 dimineata. In fiecare zi! Si nu sa isi faca aparitia doar cand apune soarele, la talk-show-urile de seara, cand de abia incepe sa isi intre in mana", adauga Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udrea-nu-se-pune-problema-sa-fiu-colega-de-guvern-cu-antonescu-ar-trebui-sa-vina-zilnic-la-serviciu-6096183
6096183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.