De ce si-a dat demisia Sergiu Nicolaescu din PSD si din grupul parlamentar din Senat

Postat la 19 aprilie 2011 48 afişări

Regizorul Sergiu Nicolaescu a demisionat, luni, din PSD, dupa ce conducerea formatiunii i-a reprosat atitudinea "ingaduitoare" fata de legea TVR promovata de deputatul PDL Raluca Turcan.

Surse din conducerea PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, ca lui Sergiu Nicolaescu i se reprosase, in Biroul Permanent National, faptul ca a lipsit de la o sedinta a Comisiei de cultura a Senatului, permitand astfel adoptarea legii TVR a Ralucai Turcan. Aceleasi surse au aratat ca lui Nicolescu i se imputa si faptul ca a condus "prea moale" o sedinta in care conducerea TVR ar fi trebuit sa fie audiata legat de modul in care a fost reflectata moartea lui Adrian Paunescu. Sergiu Nicolescu fusese convocat, la inceputul lui februarie, la BPN al PSD, Victor Ponta afirmand, atunci, ca ar fi fost nevoie "de mai mult curaj" in ceea ce priveste promovarea initiativei PSD de eliminare a obligativitatii platii abonamentului la SRTv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
politic,
Sergiu Nicolaescu,
PSD,
Turcan,
TVR
/actualitate/politic/de-ce-si-a-dat-demisia-sergiu-nicolaescu-din-psd-si-din-grupul-parlamentar-din-senat-8169834
8169834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.