Ca sa nu ramana liberalul fara coledzi

Postat la 09 ianuarie 2011 17 afişări

Deputatul PNL de Botosani Florin Turcanu a fost deferit justitiei in aceasta saptamana de catre procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru fals si uz de fals.

Turcanu este acuzat de 19 falsuri intelectuale si de noua fapte de uz de fals pentru ca, in calitate de presedinte al organizatiei judetene PNL, a consemnat nereal faptul ca mai multi membri ai organizatiei politice au fost exclusi din partid, desi acestia fusesera sanctionati doar cu retragerea sprijinului politic.

In locul persoanelor alese in functia de consilier local sau judetean pe care le-a consemnat ca excluse, Turcanu a promovat persoane aflate pe locurile imediat urmatoare in listele de candidati, care ii erau favorabile in plan politic.

Florin Turcanu conduce filiala Botosani a PNL din primavara lui 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partide,
PNL,
Florin Turcanu,
fals,
parchet,
Botosani,
excluderi
/actualitate/politic/ca-sa-nu-ramana-liberalul-fara-coledzi-7874827
7874827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.