Nicuşor Dan: Bucureştenii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 februarie 2023 51 afişări

S-a aprobat o finanţare prin PNRR de aproximativ 5,7 milioane euro pentru proiectul prin care staţiile de transport public vor fi dotate cu panouri digitale de informare, anunţă primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan: Bucureştenii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor

„Astfel, călătorii vor afla, în timp real, programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea călătorilor se va face atât vizual, cât şi audio”, anunţă Nicuşor Dan.

Potrivit primarului Capitalei, „un transport public civilizat şi predictibil devine mult mai atractiv pentru călători şi de aceea ne propunem să identificăm cât mai multe surse de finanţare pentru modernizarea acestuia”.

Proiectul aprobat este depus de Municipiul Bucureşti, în parteneriat cu sectoarele 2-6 şi vizează aproximativ 1.000 de staţii (din cele 2.271 existente la nivelul Municipiului Bucureşti).

Urmează pregătirea studiului de fezabilitate aferent investiţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
circulaţie,
panouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.