NEGOCIERI pentru majoritate în Parlament: PSD renunţă la un vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în favoarea USR

Postat la 02 septembrie 2019 51 afişări

Eugen Nicolicea nu va mai fi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor din partea PSD, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX. Funcţia a fost preluată de un deputat USR, respectiv Vlad Duruş, decizia fiind validată, luni, de Biroul permanent al forului legislativ.

NEGOCIERI pentru majoritate în Parlament: PSD renunţă la un vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în favoarea USR

De asemenea, deputatul Daniel Constantin va fi secretar al Biroului Permanent, în locul deputatului USR Silviu Dehelean. Deputatul PNL Laurenţiu Leoreanu va ocupa funcţia de chestor. Astfel, PNL are acum trei funcţii în Biroul permanent în această sesiune parlamentară, un vicepreşedinte, un secretar şi un chestor.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor s-a reunit, luni, de la ora 13.00, la Parlament.

Tot luni vor fi luate decizii cu privire la liderii grupurilor din Camera Deputaţilor, în şedinţele partidelor parlamentare..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera deputatilor,
deputati,
usr,
vicepresedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.