Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a spus, marţi seara, ce trebuie să facă părinţii care nu vor să îşi trimită copiii la şcoală şi cer ca aceştia să înveţe doar online

Autor: Cosmin Pirv Postat la 09 septembrie 2020 173 afişări

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi seara, că părinţii care nu vor să îşi trimită copiii la şcoală şi cer ca aceştia să înveţe doar online vor fi nevoiţi să prezinte unităţii de învăţământ o adeverinţă de la medic.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a spus, marţi seara, ce trebuie să facă părinţii care nu vor să îşi trimită copiii la şcoală şi cer ca aceştia să înveţe doar online

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi seara, că un elev poate învăţa doar online numai dacă există motive medicale.

„Părintele poate să ia această decizie, să îşi continue educaţia în sistem online, să înveţe de acasă, în anumite situaţii: dacă prezintă copilul vreo boală care s-ar putea agrava prin faptul că va veni la şcoală şi ar putea să ia virusul, fie în momentul în care în familie avem cazuri de persoane care ar putea fi supuse unei îmbolnăviri accentuate de virus, de aceea am prevăzut să prezinte părintele o adeverinţă pe care să o predea şcolii”, a declarat Monica Anisie, la Digi24.

Ea a precizat că acest lucru este prevăzut în ordinul comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii.

„Ministerul Sănătăţii a considerat că este important să ştim acest lucru şi de aceea a fost stipulat în ordinul comun acest lucru”, a mai spus ministrul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monica anisie,
adeverinţă,
online

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.