Mica de la "Abracadabra" a murit joi după amiază, în spital

Postat la 14 martie 2013 39 afişări

Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o ştie toată lumea, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni.

Mica de la "Abracadabra" a murit joi după amiază, în spital

 "Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei, potrivit stirileprotv.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mica-de-la-abracadabra-a-murit-joi-dupa-amiaza-in-spital-10667964
10667964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.