Kraft Foods România îmbracă în haine noi cutiile de praline

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 martie 2012 60 afişări

Kraft Foods România îmbracă, în această primăvară, în haine noi cutiile de praline I Love Milka şi Milka Thank You şi lansează noi combinaţii surprinzătoare.

"Fie că este vorba de un cuvânt sau de o privire, gesturile de tandreţe şi de recunoştinţă sunt importante în viaţa noastră, iar I Love Milka şi Milka Thank You însumează aceste sentimente şi ne ajută să le exprimăm printr-un simplu gest: acela de a dărui. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am îmbunătăţit reţetele, dar am venit şi cu un nou design pentru ambalaje, care să exprime bucuria de a oferi", declară Nicoleta Florescu, brand manager, Kraft Foods România.Un studiu realizat de către 360insights pentru Kraft Foods, arată că mai mult de jumătate dintre respondenţi cumpără praline pentru a le oferi drept cadou, gustul deosebit al acestora fiind motivul pentru care le aleg.

Conform aceluiaşi studiu, 69% dintre respondenţi preferă noua reţetă I love Milka cu alune datorită conţinutului bogat în bucăţele de alune, iar 55% apreciază noua reţetă I love Milka cu cremă de căpşune datorită aspectului, consistenţei fine a cremei, dar şi a gustului.

Categoria de praline a Kraft Foods cuprinde următoarele variante: I love Milka Alune (137,5g, 110g şi 38,5g), I love Milka Căpşune (120g) şi Milka Thank You (120g şi 150g).

Kraft Foods este prezentă pe piaţa din România începând cu anul 1994, între mărcile prezente pe piaţă numărându-se Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pimâs, Barni, Oreo. Kraft Foods deţine poziţia numărul 1 pe piaţa de cafea, ciocolată şi biscuiţi, în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kraft Foods,
praline,
I Love Milka
/actualitate/kraft-foods-romania-imbraca-in-haine-noi-cutiile-de-praline-9451921
9451921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.