John McCain: SUA nu au nevoie de confirmare din partea ONU pentru un răspuns real în Siria

Postat la 26 august 2013 73 afişări

Un răspuns "real" al Statelor Unite faţă de presupusul atac chimic comis săptămâna trecută în Siria nu necesită o confirmare din partea ONU, a apreciat luni senatorul american John McCain.

John McCain: SUA nu au nevoie de confirmare din partea ONU pentru un răspuns real în Siria

 Senatorul republican s-a declarat "total convins" că regimul preşedintelui Bashar al-Assad este vinovat de comiterea acestei "atrocităţi", în timp ce inspectori ai Naţiunilor Unite urmau să înceapă să ancheteze, luni, la locul presupusului atac chimic imputat regimului sirian, în apropiere de Damasc.

John McCain, care militează pentru furnizarea de ajutor militar rebelilor sirieni cu scopul de a înclina balanţa în favoarea lor, consideră puţin probabil că echipa de experţi ONU va putea efectua o anchetă completă.

"Îmi este greu să cred că Bashar al-Assad va autoriza ONU să ancheteze asupra a ceva ce a făcut şi care ar fi negativ pentru el", a declarat omul politic american la Seul, unde se află în vizită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/john-mccain-sua-nu-au-nevoie-de-confirmare-din-partea-onu-pentru-un-raspuns-real-in-siria-11272661
11272661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.