Întâlnire Iohannis-Ponta, pe tema viitoarei şedinţe CSAT

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 05 februarie 2015 89 afişări

Administraţia Prezidenţială a anunţat, joi, că preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, în cursul dimineţii, cu premierul Victor Ponta, principala temă de discuţie fiind ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară.

”În această dimineaţă, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Preşedintelui României, Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuţie a fost ordinea de zi a viitoarei şedinţe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară”, se precizează în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale, remis MEDIAFAX.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
PONTA,
CSAT
/actualitate/intalnire-iohannis-ponta-pe-tema-viitoarei-sedinte-csat-13805162
13805162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.