Încep lucrările la Mall Moldova, cel mai mare mall din regiunea Moldovei

Autor: Andra Stroe Postat la 04 octombrie 2019 532 afişări

Încep lucrările la Mall Moldova, cel mai mare mall din regiunea Moldovei

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital începe lucrările pentru proiectul Mall Moldova. Cu peste 100.000 de metri pătraţi închiriabili, Mall Moldova va reuni majoritatea mărcilor de renume în mai mult de 300 de magazine. Proiectul include un hypermarket Carrefour şi peste 15.000 de metri pătraţi destinaţi petrecerii timpului liber (40 de restaurante, un cinematograf IMAX şi 4DX, sală de fitness, locuri de joacă pentru copii) şi 3.000 de locuri de parcare. Durata estimată a construcţiei este de 18 luni.

„Alături de Silk District, amplul proiect de regenerare urbană al fostei platforme Tomiris, Mall Moldova întăreşte angajamentul Prime Kapital în dezvoltarea economică a oraşului şi judeţului Iaşi precum şi în creşterea calităţii vieţii membrilor acestei comunităţi prin atragerea şi reţinerea tinerelor generaţii fără de care dezvoltarea viitoare a Iaşului nu ar fi posibilă. Investim prin intermediul celor două proiecte peste 350 de milioane de euro în comunitatea locală, fapt ce va aduce la dezvoltarea de mii de locuri de muncă şi contribuţii de sute de milioane de euro la bugetele locale pe parcursul următorului deceniu” a declarat Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital.

Proiectul este poziţionat pe o suprafaţă totală de 40 de hectare într-o zonă rezidenţială în expansiune la intrarea de vest a oraşului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moldova,
mall,
regiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.