Glumă proastă sau simpatie pentru al-Qaida? Scandalul World Trade Center, la 10 ani de la tragedie

Postat la 10 decembrie 2011 11 afişări

Atacurile asupra turnurilor World Trade Center au intrat din nou în atenţia oamenilor din cauza unor arhitecţi care au stârnit un adevărat scandal.

Câţiva arhitecţi de la o firmă de arhitectură olandeză au proiectat în Coreea de Sud două clădiri care seamănă cu turnurile gemene din New York, unite de un "nor pixelat". Imaginea de ansamblu este extrem de asemănătoare cu cele două clădiri ale World Trade Center în timpul impactului avioanelor deturnate de terorişti, scrie dailymail.co.uk. Clădirile, care ar trebui să fie construite până în 2015 în Seul, poartă numele "Norul". Una dintre clădiri are 260 de metri înălţime şi 54 de etaje, iar cealaltă, 300 de metri şi 60 de etaje, suprafaţa totală a ansamblului fiind de 128.000 de metri pătraţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
11 septembrie,
al-qaida,
wtc,
sua
/actualitate/gluma-proasta-sau-simpatie-pentru-al-qaida-scandalul-world-trade-center-la-10-ani-de-la-tragedie-9048258
9048258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.