Germanii nu pot stinge lumina la aeroportul din Berlin

Postat la 03 martie 2013 18 afişări

Constructorii Aeroportului Internaţional din Berlin, a cărui dare în folosinţă este amânată încă din 2011 din cauza întârzierilor şi dificultăţilor tehnice, se confruntă cu o nouă problemă, pentru că nu pot stinge lumina la aeroport, care stă aprinsă zi şi noapte.

"Are legătură cu faptul că nu am progresat suficient cu sistemul de iluminat astfel încât să-l putem controla", a declarat directorul tehnic al aeroportului, Horst Amann, citat de publicaţia germană Der Spiegel.

Defecţiunea cauzează costuri de 4.000 de lire sterline (circa 4.600 de euro) pe zi, potrivit Daily Mail.

Aceasta nu este singura problemă tehnică a aeroportului. Deşi acesta era programat iniţial să devină operaţional în octombrie 2011, deschidere a fost amânată din cauza problemelor legate de echipamentele de siguranţă, scrie Der Spiegel. În mai anul trecut, inaugurarea a fost amânată din nou.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Germanii,
lumina,
aeroport,
Berlin
/actualitate/germanii-nu-pot-stinge-lumina-la-aeroportul-din-berlin-10628538
10628538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.