Generatia crizei. Unul din zece elevi merge la psiholog din cauza depresiei sau violentei

Postat la 15 februarie 2010 9 afişări

In timp ce numarul elevilor care apeleaza la psihologul scolar este in continua crestere, Ministerul Educatiei asteapta. Asteapta noua lege a invatamantului ce prevede instituirea unor centre de consiliere special destinate problemelor cu care se confrunta elevii.

Noptile petrecute in fata calculatorului, oboseala accentuata, violenta verbala si fizica fata de colegi si profesori, epuizarea din cauza temelor de acasa sau pur si simplu sentimentul de debusolare si negasirea locului in societate fac ca unul din zece elevi sa ajunga in cabinetul psihologului pentru consiliere de specialitate. Aproape 25000 de scolari bucuresteni, reprezentand 12% din numarul total de elevi care invata in scolile Capitalei au apelat, anul trecut, la psihologul scolar.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevi,
psiholog,
probleme,
consiliere,
centre
/actualitate/generatia-crizei-unul-din-zece-elevi-merge-la-psiholog-din-cauza-depresiei-sau-violentei-5522798
5522798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.