Fondatorul WikiLeaks a fost arestat. Va continua publicarea dezvaluirilor?

Postat la 07 decembrie 2010 13 afişări

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat in Marea Britanie din cauza acuzatiilor de viol formulate in Suedia, afirma surse oficiale, citate de Sky News.

Un nou mandat european de arestare a fost emis pe numele lui Julian Assange, a declarat avocatul sau.Potrivit surselor citate de Sky News, agenti ai Scotland Yard l-au arestat pe australianul in varsta de 39 de ani la ora 9.30 (11.30, ora Romaniei).Site-ul WikiLeaks se afla la originea dezvaluirii a mii de documente diplomatice americane.Catalogand arestarea drept "o manevra politica", avocatul lui Assange, Mark Stephens, a declarat ca fondatorul WikiLeaks incearca sa afle care sunt acuzatiile precise la adresa lui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fondator,
WikiLeaks,
dezvaluiri
/actualitate/fondatorul-wikileaks-a-fost-arestat-va-continua-publicarea-dezvaluirilor-7787609
7787609
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.