FELICITĂRI! Echipa de descarcerare a ISU Mureş “Horea” a câştigat trofeul MONDIAL la proba de Descarcerare Rapid, la World Rescue Challenge

Postat la 05 septembrie 2017 199 afişări

În perioada 30 august – 3 septembrie, la Târgu Mureş, a avut loc World Rescue Challenge, o competiţie mondială de descarcerare şi de acordare a primului ajutor calificat. ISU Mureş, „Horea”, a câştigat trofeul la proba de Descarcerare Rapid, categoria Dezvoltare

FELICITĂRI! Echipa de descarcerare a ISU Mureş “Horea” a câştigat trofeul MONDIAL la proba de Descarcerare Rapid, la World Rescue Challenge

Echipa ISU Mureş, considerată ca având cea mai rapidă dezvoltare de la un an la altul, pe categoria Descarcerare Rapid, a fost formată din plutonier adjutant Sergiu Cotea, comandantul de echipaj pe lotul de descarcerare şi trei servanţi de descarcerare, plt. adj. şef Ioan Sima, plt. maj. Claudiu Miheşan şi plt. maj. Vlad Toma. Paramedicii echipei sunt plt. maj. Eugen Anca şi plt. maj. Adrian Săcărea, informează agerpres.ro.

Campioana mondială la proba de Descarcerare Rapid, probă care a durat 10 minute, este echipa RSB Lisabona (Portugalia), urmată de Hereford & Worcester Fire and Rescue Service (Marea Britanie) pe locul doi şi de Oxfordshire (Marea Britanie) pe trei.

La proba de Descarcerare Standard, care a durat 20 de minute, campioană mondială este echipa Bridgend Team South Wales Fire and Rescue Service UK, Hereford & Worcester Fire and Rescue Service (Marea Britanie) a ieşit pe locul doi şi Generalitat de Catalunya Terrassa (Spania) pe locul trei.

La proba de Descarcerare Complex, care a durat 30 de minute, campioni mondiali sunt cei de la Bridgend Team South Wales Fire and Rescue Service UK, urmaţi de RSB Lisabona (Portugalia) şi echipa 11 BBM Joacaba (Brazilia).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.