Epson obţine o cotă de 41%din piaţa videoproiectoarelor în T2. Îşi dublează volumul de proiectoare livrate în prima jumătate a anului

Autor: Florin Casota Postat la 04 august 2016 53 afişări

Epson obţine o cotă de 41%din piaţa videoproiectoarelor în T2. Îşi dublează volumul de proiectoare livrate în prima jumătate a anului

Epson obţine o cotă de 41% pe piaţa locală de proiectoarelor în cel de-al doilea trimestru al anului, menţinându-şi poziţia de lider pe o piaţă în creştere, potrivit comunicatului dat publicităţii de către companie.

Per total, piaţa a înregistrat în primul semestru al anului 2016 o creşterecu peste 30%, faţă de primul semestru al anului trecut, conform datelor raportului Futuresource pe T2*.

Potrivit reprezentanţilor Epson, poziţia de lider a fost susţinută de noile modele lansate în prima jumătate a acestui an. Comparativ cu 2015, Epson a dublat numărul de proiectoare livrate. Chiar dacă modelele de vârf cu rezoluţii wide Full HD au înregistrat cele mai mari evoluţii, modele entry, cu preţuri începând de la 400 de euro, sunt în continuare cele care fac volumul pieţei.

“Suntem în al doilea trimestru de creştere, cu o cotă de piaţă semnificativă, şi estimăm căpiaţa de proiectoare va ajunge la un volum de 26.000 de unităţi până la finalul anului 2016. Campionatul European de Fotbal din 2016 a avut un impact puternic asupra vânzărilor de proiectoare din mai toate gamele, cu precădere asupra celor wide şi credem că şi Jocurile de la Rio, dublate de o intensificare generală a consumului, vor influenţa pozitiv volumele livrate în perioada următoare”, spune Simona Decuseară, Sales& Marketing Manager Epson România şi Bulgaria. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.