Dinu Patriciu, audiat de poliţişti într-un dosar privind fapte de evaziune fiscală

Postat la 06 august 2013 48 afişări

Omul de afaceri Dinu Patriciu este audiat, marţi, la Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 2, într-un dosar care vizează presupuse fapte de evaziune fiscală, potrivit unor surse din Poliţie.

 Sursele citate au precizat că în acest dosar se fac acte premergătoare începerii urmăririi penale, dosarul fiind deschis în urma unui denunţ.

Ancheta este derulată de Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 2.

Anul trecut, Dinu Patriciu a avut dificultăţi financiare atât cu Adevărul Holding SRL, cât şi cu firma MIC.RO RETAIL SRL care a intrat în faliment, pe lista creditorilor existând peste 1.200 de societăţi şi persoane fizice şi aproximativ 5.000 de salariaţi neplătiţi. Printre societăţile păgubite se numără Mercadia Holland BV, acţionarul majoritar al MIC.RO. Pentru garantarea unor împrumuturi luate de Mercadia Holland BV de la BCR, Dinu Patriciu a gajat cu disponibilităţile bancare ale MIC.RO şi cu alte bunuri ale acestei societăţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dinu-patriciu-audiat-de-politisti-intr-un-dosar-privind-fapte-de-evaziune-fiscala-11215047
11215047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.