Cum a petrecut romanul de miting: hora pinguinului si alergarea pedelistului

Postat la 20 mai 2010 10 afişări

Dupa cum s-au desfasurat ieri ostilitatile, cu dansuri, muzici, surle, trambite si o bogata parada a mastilor, se putea crede ca bugetarii s-au prezentat in fata Guvernului pentru a primi note la impresie artistica.

Doar "ambuscada" in care a cazut pedelistul Marcel Hoara, presedintele Agentiei Romane pentru Dezvoltarea Durabila a Zonelor Industriale, a aprins spiritele.

"Ceea ce se intampla aici, dovedeste ca lumea a ajuns la capatul rabdarii si ca situatia este foarte grava. Genocid nu cred ca este o expresie nejustificata, atunci cand vorbim despre politica aberanta a actualului guvern", a declarat Dragnea pentru Gandul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protest,
greva,
bugetari,
sindicate,
miting
/actualitate/cum-a-petrecut-romanul-de-miting-hora-pinguinului-si-alergarea-pedelistului-6137271
6137271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.