Cum a ajuns un fost sportiv la conducerea afacerilor din România a unui lanţ de magazine internaţionale

Postat la 26 aprilie 2024 84 afişări

Cum a ajuns un fost sportiv la conducerea afacerilor din România a unui lanţ de magazine internaţionale

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 099. Mathieu Bauduin, CEO, Leroy Merlin România

Fost sportiv profesionist, executivul şi-a început cariera în retail cu un program de practică în timpul unui master de comerţ internaţional desfăşurat la Auchan Le Havre, Franţa, retailer parte a grupului ADEO, alături de Leroy Merlin. În 2014 a fost cooptat în echipa Leroy Merlin Franţa, unde a început ca manager de sector al magazinului, evoluând, de la director de magazin în 2018, la director regional în 2021, pentru ca anul trecut să vină în România în rolul de director regional Nord-Est, fiind responsabil de dezvoltarea şi coordonarea magazinelor din Iaşi, Suceava, Bacău, Ploieşti, Târgovişte şi Constanţa.

A preluat rolul actual în iunie 2023 şi, cu toate că locuieşte în România de numai un an şi câteva luni, deja vorbeşte limba română. Executivul este căsătorit şi are o fetiţă de şase ani. Ca o paralelă între lumea sportului şi cea a afacerilor, el spune că din prima a deprins ritmul accelerat de învăţare şi adaptare, împreună cu dinamismul şi orientarea către performanţă, pe care le aplică acum în business.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.