China raportează 108 noi cazuri de COVID-19. Este numărul cel mai mare din ultimele cinci săptămâni

Autor: Otilia Serescu Postat la 13 aprilie 2020 42 afişări

China raportează 108 noi cazuri de COVID-19. Este numărul cel mai mare din ultimele cinci săptămâni

China a raportat, pentru duminică, 108 noi cazuri de infectare cu coronavirus, aceastea fiind înregistrate în provincia Heilongjiang, aflată la graniţa cu Rusia. Este cel mai mare număr de noi cazuri zilnice anunţate de autorităţi în ultimele cinci săptămâni, conform Reuters.

Comisia Naţională de Sănătate a anunţat că 98 dintre noile cazuri au fost cetăţeni care s-au întors în China din străinătate. În total, 49 de cetăţeni chinezi care au intrat în provincia Heilongjiang din Rusia au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Numărul total de cazuri confirmate în China continentală se ridică acum la 82.160, în timp ce numărul morţilor a crescut până la 3.341, precizează sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri noi,
coronavirus,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.